Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ανάρτηση παρουσίασης και πρόσκληση σε νέα επιμορφωτική δράση

Όσοι γονείς δεν μπορέσατε να συνδεθείτε στη διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα "Οι ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις της πανδημίας στα παιδιά", που πραγματοποιήθηκε στις 31/3/2022 στο πλαίσιο της αυτο-αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και της δράσης "Το σχολείο μου... η οικογένειά μου" μπορείτε να κατεβάσετε και να δείτε την παρουσίαση εδώ

Η κ. Καλτσά, ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Πεντέλης, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την παρουσίασή της θα βρίσκεται στη διάθεση των γονέων του σχολείου μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και απορία που αφορά στο συγκεκριμένο θέμα ή σε οποιοδήποτε άλλο θέμα στο τηλέφωνο 210 8032722 (εσωτερικό 31) ή ηλεκτρονικά στα kaltsa@melissia.gr ή maria_kaltsa@hotmail.com.

Σας περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει την Πέμπτη, 14/4/2022 στις 18.30 με κεντρικό θέμα συζήτησης  "Ψυχική  ανθεκτικότητα & οι τρόποι ενίσχυσής της". Στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε, σε συνδυασμό με τις μακροχρόνιες συνέπειες της πανδημίας αλλά και με τις νέες προκλήσεις που προκύπτουν, η ψυχική ανθεκτικότητα αποτελεί εφόδιο ενηλίκων και παιδιών για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας. 
Για να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή συνάντηση πρέπει να πατήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

  https://minedu-primary2.webex.com/meet/karali1979