Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη Δημοτικού για το σχολικό έτος 2022-23

Σας ενημερώνουμε ότι για το σχολικό έτος 2022-23 στην Α΄ τάξη, Δημοτικού εγγράφονται τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το έτος 2016.

Οι εγγραφές  θα πραγματοποιηθούν με ραντεβού από την Τρίτη, 1 Μαρτίου έως και την  Παρασκευή, 18  Mαρτίου  2022. Για το ραντεβού σας τηλεφωνήστε στο 2108040470. 

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

  • Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από τα οποία να προκύπτει ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  • Αποδεικτικό στοιχείο ( Εκκαθαριστικό εφορίας ή Μισθωτήριο συμβόλαιο δηλωμένο στην εφορία)  από το οποίο να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.
  • Βεβαίωση φοίτησης  νηπιαγωγείου.
  • Φόρμα εγγραφής μαθητή (Μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ)
  • Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή  (Α.Δ.Υ.Μ) το οποίο συμπληρώνεται από τον παιδίατρο και έχει προθεσμία κατάθεσης μέχρι 15/9/2022. (Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ)

Σε  περίπτωση φοίτησης του μαθητή στο ολοήμερο πρόγραμμα, απαιτείται η υποβολή από το γονέα-κηδεμόνα σχετικής αίτησης. (Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση εγγραφής στο ολοήμερο εδώ).

Σχετικά με τη διαδικασία και προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα πρόληψης Covid19, οφείλετε να κάνετε τα παρακάτω:

1. Να έρχεστε στο σχολείο έχοντας ήδη συμπληρωμένα τα έγγραφα που χρειάζονται.

2.  Να φοράτε μάσκα και να έχετε δηλωθεί πριν την εισόδό σας στο σχολείο ως επισκέπτες στην πλατφόρμα https://edupass.gov.gr/ 

Τα όρια της σχολικής  περιφέρειας  του Δ.Σ Νέας Πεντέλης φαίνονται στο χάρτη εδώ

Η Διευθύντρια

Μπαραμπούτη Μελπομένη