Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Οι μαθητές γράφουν...για τη συμμετοχή τους στο 11ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Το Δ1 του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης θα παρουσιάσει το νέο του βιντεοπαιχνίδι για το φεστιβάλ νέων τεχνολογιών και τι καλύτερο όνομα από το   «The Green Fast Food»!

To παιχνίδι θα είναι αποκλειστικά φτιαγμένο από τα παιδιά του Δ1. Ο σκοπός του παιχνιδιού θα είναι να έρχεται ένας από τους 100 πελάτες που σχεδίασαμε στο σκίτσο οι τρείς σκιτσογράφοι και να παραγγέλνει, για παράδειγμα ένα cheese burger κι εσείς οι παίχτες ως μεγάλοι chef θα πρέπει να μαγειρέψετε όσο πιο υγιεινά μπορείτε. Αλλά αν δεν το κάνετε με βάση την υγιεινή διατροφή, ο πελάτης θα σας κρατάει μούτρα για πάντα.

Υπάρχουν 22 άτομα που έχουν χωριστεί σε ομάδες. Δηλαδή άτομα στα σκίτσα, στην παρουσίαση, στο trailer, στη γλωσσική επιμέλεια, στον προγραμματισμό και τη μουσική επιμέλεια. Όλοι έχουμε λόγο σε όλα, αλλά υπεύθυνη για την τελική επιλογή είναι η αρμόδια ομάδα. Προς το παρόν συνεργαζόμαστε καλά και περνάμε όμορφα. Αυτά γίνονται στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων. Ευχόμαστε το πλάνο μας να πραγματοποιηθεί και το παιχνίδι μας να διακριθεί στο φεστιβάλ. Ο συντάκτης αυτού του άρθρου είναι ο ένας σκιτσογράφος.

Βασίλης Π., Δ1