Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Σύνδεση στην πλατφόρμα e-me (Βήμα 2)

Αγαπητοί μαθητές και γονείς,
Έχουμε δει ότι πολλοί μαθητές του σχολείου έχουν δημιουργήσει κωδικό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Στην προηγούμενή μας ανάρτηση σας δώσαμε την οδηγία να συνδεθείτε για πρώτη φορά στην ψηφιακή πλατφόρμα e-me. Όσοι δεν το έχετε κάνει, μπορείτε να συνδεθείτε μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Προχωράμε σήμερα στο επόμενο βήμα: 
Πρέπει να συνδεθείτε στην πλατφόρμα e-me με τους κωδικούς σας και να αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που σας έχουν κάνει κάποιοι εκπαιδευτικοί να γίνετε μέλη στις ψηφιακές τους τάξεις ή κυψέλες, όπως ονομάζονται. Εσείς, παιδιά, θα είστε οι μελισσούλες σε αυτές τις κυψέλες ή αλλιώς τα μέλη (οι μαθητές και οι μαθήτριες). 
Μπαίνοντας στην e-me θα κοιτάξετε πάνω δεξιά την καμπανούλα για τις ειδοποιήσεις σας για να δείτε εάν έχετε λάβει κάποια πρόσκληση συμμετοχής σε μια ή περισσότερες κυψέλες.
Αν έχετε λάβει πρόσκληση από τον εκπαιδευτικό σας κάντε Αποδοχή.

Κάθε φορά που θα συνδέεστε στην πλατφόρμα, θα επιλέγετε την εφαρμογή ΚΥΨΕΛΕΣ, θα διαλέγετε την κυψέλη σας και θα πατάτε ΤΟΙΧΟΣ. Ο τοίχος είναι ο πίνακας της τάξης σας.

Προς το παρόν κάποιες κυψέλες  (Α1, Β2, Γ1, Γ2, Δ1, Δ2, Δ3) λειτουργούν πειραματικά και μπορείτε να πειραματιστείτε. Περιμένουμε όλους τους μαθητές να γραφτούν και το σύστημα να ομαλοποιηθεί όσον αφορά την ταχύτητα και τη σταθερότητα.
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για επόμενα βήματα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να συνεχίζετε να κατεβάζετε τις εργασίες από το υπάρχον blog.
Καλό Σαββατοκύριακο
Η Διευθύντρια