Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Πρώτη σύνδεση των μαθητών στην πλατφόρμα Ε-ΜΕ

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνω ότι όσοι έχετε αποκτήσει για τα παιδιά σας κωδικούς στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο θα πρέπει να τα βοηθήσετε να συνδεθούν έστω μια φορά στην ψηφιακή πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης e-me προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να μπορούν να βρουν τους μαθητές και να τους προσκαλέσουν στην ψηφιακή τους τάξη.
Στην αρχή η πλατφόρμα e-me θα λειτουργεί πειραματικά καθώς έχουμε παρατηρήσει δυσκολίες στη σύνδεση και στην εκτέλεση των εργασιών μας. 
Μέχρι να ομαλοποιηθεί η λειτουργία της νέας πλατφόρμας και να δημιουργηθούν οι ψηφιακές τάξεις, οι μαθητές μπορούν να συνεχίσουν να κατεβάζουν εργασίες από το υπάρχον blog του σχολείου μας.
Σε κάθε περίπτωση να γνωρίζετε ότι όποια μορφή εξ αποστάσεως εκπαίδευση και αν χρησιμοποιούμε, ο στόχος μας είναι η επανάληψη των όσων τα παιδιά έχουν διδαχτεί και η επικοινωνία μαζί τους.
Ευχόμαστε η δοκιμασία που όλοι περνάμε να τελειώσει γρήγορα και σύντομα το σχολείο μας να γεμίσει από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών.
Στις φωτογραφίες που σας επισυνάπτω παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς θα συνδεθείτε για πρώτη φορά στην πλατφόρμα e-me. Θα ανεβάσω οδηγίες για το επόμενο βήμα σύντομα.
Χρόνια Πολλά για την ημέρα σήμερα, υγεία σε όλους!
Η Διευθύντρια