Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Ενημέρωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και τη λειτουργία του σχολείου την Πέμπτη 27/10/2022

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη  27 Οκτωβρίου 2022, παραμονή της επετείου του ΟΧΙ,  θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας, εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τη γιορτή της σημαίας και την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ». Την ίδια ημέρα θα γίνει η παράδοση της σημαίας στους σημαιοφόρους και παραστάτες της Στ΄τάξης για το σχολικό έτος 2022-23. 

Οι μαθητές όλων των τάξεων θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά στις

8:15 π.μ και θα σχολάσουν στις 9:40 π.μ. 

Το ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει.

Οι γονείς των μαθητών και μαθητριών της Γ΄τάξης είναι προσκεκλημένοι στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου για να παρακολουθήσουν τη γιορτή που έχουν ετοιμάσει τα παιδιά τους. 

Στην παρέλαση της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου το σχολείο μας θα εκπροσωπήσουν οι μαθητές/μαθήτριες των Ε και ΣΤ τάξεων οι οποίοι θα πρέπει να φέρουν την εξής ενδυμασία:

Ενδυμασία Παρέλασης
Τα κορίτσια θα φορούν λευκό πουκάμισο - μπλε φούστα- σκούρα μπλε αμάνικη καζάκα με V στο λαιμό – άσπρο καλσόν – μαύρα ή μπλε σκούρα παπούτσια.
Τα αγόρια θα φορούν λευκό πουκάμισο ή μακρυμάνικο μπλουζάκι τύπου poloσκούρα μπλε αμάνικη καζάκα με V στο λαιμό - μπλε παντελόνι- μαύρα ή μπλε σκούρα παπούτσια, μαύρες ή μπλε κάλτσες.

Ο/Η σημαιοφόρος, οι παραστάτες και οι διμοιρίτες των τμημάτων θα φορούν λευκά γάντια.