Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Έναρξη σχολικής χρονιάς - Αγιασμός

 Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Το πρώτο κουδούνι για τη σχολική χρονική 2021-22 θα χτυπήσει τη Δευτέρα 13/9/2021 στις 8:15 το πρωί. Ο χρόνος προσέλευσης είναι από τις 8:00 έως τις 8:15. Οι μαθητές θα μπουν στο σχολείο χωρίς τους γονείς τους και θα κατευθυνθούν στις τάξεις τους, όπου θα τους υποδέχονται οι δάσκαλοί τους, οι οποίοι θα ελέγξουν πρώτα τη σχολική κάρτα δήλωσης του αποτελέσματος του self test. 

Οι μαθητές της Α τάξης μόνο θα μπουν στο σχολείο από τη μεγάλη πόρτα εισόδου , στη ράμπα. Θα τους υποδέχονται οι δασκάλες τους στην είσοδο του σχολείου και αφού ολοκληρωθεί η προσέλευσή τους, με όλο το τμήμα τους θα κατευθυνθούν στις αίθουσές τους στο εσωτερικό του σχολείου.

Ο Αγιασμός θα γίνει στις 9 το πρωί στο προαύλιο του σχολείου και θα τον παρακολουθήσουν οι μαθητές της Α και της Στ τάξης. Στη συνέχεια ο ιερέας θα περάσει από όλες τις αίθουσες για να ευλογήσει τους μαθητές. 

Επειδή θα μοιραστούν τα βιβλία παρακαλούνται οι μαθητές να έρθουν στο σχολείο με τη σχολική τους τσάντα.

Οι μαθητές της Α τάξης θα αποχωρήσουν στις 9:45 ενώ οι μαθητές των υπολοίπων τάξεων στις 10. Όσοι μαθητές αποχωρούν από το σχολείο χωρίς τη συνοδεία γονέα οφείλουν να φέρουν Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα που το επιβεβαιώνει.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας σας εύχεται καλή αρχή!