Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση για την εβδομάδα 27/4/2020 έως 1/5/2020

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές,
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!
Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 27/4/2020 η εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση μεταφέρεται στις προσωπικές κυψέλες του κάθε εκπαιδευτικού (e-me), τις οποίες οι μαθητές οφείλουν να επισκέπτονται καθημερινά σε χρόνο που τους εξυπηρετεί και να κάνουν τις εργασίες που τους ανατίθενται τόσο από τους βασικούς δασκάλους όσο και από τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων. Στην πλατφόρμα e-me μπαίνετε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας από Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Επιπλέον θα γίνονται  μαθήματα σύγχρονης εκπαίδευσης σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας με τη μορφή των τηλεδιασκέψεων σύμφωνα με το πρόγραμμα που σας επισυνάπτουμε παρακάτω.
Η σύγχρονη και η ασύγχρονη εκπαίδευση σκοπό έχουν να συμπληρώνουν η μία την άλλη ικανοποιώντας τις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών τόσο με εμπεδωτικές και επαναληπτικές ασκήσεις όσο και με την παρουσίαση νέου διδακτικού υλικού. Καλύπτουν επίσης την ανάγκη των μαθητών για επικοινωνία με τους δασκάλους τους αλλά και τους συμμαθητές τους.

Εντός του Σαββατοκύριακου θα σταλούν στα μέηλ των γονέων οι σύνδεσμοι (url) των ηλεκτρονικών τάξεων των εκπαιδευτικών στην πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων webex. Τους συνδέσμους αυτούς πρέπει να αποθηκεύσετε προκειμένου να μπαίνετε στην ηλεκτρονική σύγχρονη τάξη όποτε έχετε μάθημα.  
Η Διευθύντρια,
Μπαραμπούτη Μελπομένη
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΑ 27/4/2020 έως 1/5/2020