Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου



Τη γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου θα παρουσιάσουν οι μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών Βούλγαρη Κρίστας και Μαραγκουδάκη Ελένης. Στη χορωδία θα είναι οι μαθητές της Ε΄ τάξης υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Σίμου Ευτυχίας.
·        Οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄  θα παρακολουθήσουν τη γιορτή την Παρασκευή 20 Μαρτίου εντός του σχολικού προγράμματος.
·        Οι μαθητές των τάξεων Γ’ και Δ’  θα παρακολουθήσουν τη γιορτή τη Δευτέρα  22 Μαρτίου εντός του σχολικού προγράμματος.
·        Οι  γονείς θα παρακολουθήσουν τη γιορτή την Τρίτη 24/3/2015 από 8:10 π.μ έως 10:00 π.μ.
Την Τρίτη δεν θα γίνουν μαθήματα και το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.
·        Τετάρτη  25 Μαρτίου 2015                                                                                                                     Η σημαιοφόρος, οι παραστάτες και οι υπεύθυνοι για την κατάθεση στεφάνου θα πρέπει να βρίσκονται στο Σχολείο στις 9:30 π.μ. για να παραστούν στη δοξολογία και στο Μνημείο των Ηρώων.  Συνοδός έχει οριστεί η Υπ/ντρια κ. Βούλγαρη Κρίστα.
·        Οι υπόλοιποι μαθητές των Ε΄ και Στ΄ τάξεων που συμμετέχουν στην παρέλαση θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 10:15 π.μ. Συνοδοί των μαθητών έχουν οριστεί οι εκπαιδευτικοί Σκουντριάνου Μαρία και Μηταλίδου Αργυρώ.
Μετά το τέλος της παρέλασης του σχολείου μας, οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης, για να παραλάβουν τα παιδιά τους.
Ενδυμασία παρέλασης:
Τα κορίτσια θα φορούν άσπρη μπλούζα  (φούτερ)- μπλε φούστα- μπλε μαντίλι για το λαιμό – άσπρο καλσόν –μαύρα παπούτσια (όχι αθλητικά)
Τα αγόρια θα φορούν άσπρη μπλούζα (φούτερ) –μπλε παντελόνι- μαύρα παπούτσια (όχι αθλητικά).
Η σημαιοφόρος, οι παραστάτες και οι διμοιρίτες των τμημάτων θα φορούν λευκά γάντια.
Για το Σύλλογο Διδασκόντων
Η Διευθύντρια
Μελπομένη Μπαραμπούτη