Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Εμείς & το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας

 Η χαρά της προσφοράς αποτελεί ένα συναίσθημα που όλοι είναι καλό να βιώνουμε, γιατί μας υπενθυμίζει την αξία και τη δύναμη που έχει η ανθρώπινη καλοσύνη. Το σχολείο μας προσπαθώντας να αφουγκραστεί τα προβλήματα κάποιων οικογενειών συμμετέχει φέτος στη δράση συλλογής τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πεντέλης. Καλούμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας να εκφράσουν έμπρακτα την υποστήριξη και την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας  φέρνοντας στο σχολείο από τη Δευτέρα 4/12/2023 έως και την Παρασκευή 8/12/2023 όσα είδη μπορούν από την παρακάτω λίστα:

ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΡΥΖΙ

ΟΣΠΡΙΑ

ΖΑΧΑΡΗ

ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ

ΧΥΜΟΣ ΤΟΜΑΤΑΣ

ΛΑΔΙ

ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ

Τα είδη θα παραδίδονται το πρωί, πριν από την πρωινή μας συγκέντρωση, στους μαθητές της E' τάξης που συντονίζουν τη δράση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.

Σχετικά με τις εγγραφές - νέες αιτήσεις ένταξης οικογενειών στις δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πεντέλης, όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν απευθείας στο τηλέφωνο 2108100884 (εσωτ. 25) και ιδιαίτερα στην κα Βερίγκα Κατερίνα (Δευτέρα - Παρασκευή 08:30 -14:30).