Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Το σχολείο μας συμμετέχει στη δράση του Make a Wish Ελλάδος

Αυτές τις γιορτές τα παιδιά του Make a Wish σας προσκαλούν να πραγματοποιήσετε μια ευχή τους! Το Make a Wish είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά πολλά σοβαρά άρρωστα παιδιά, πραγματοποιώντας τους μια ευχή. Τα παιδιά αυτά που ποτέ δεν χάνουν το αστραφτερό τους χαμόγελο μας χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ. Μπορείτε να συνεισφέρετε και  εσείς στον αγώνα αυτών των παιδιών, δίνοντας 2 ευρώ για ένα αυθεντικό αστεράκι του Make a Wish. Είναι μια πολύ απλή πράξη με ένα τεράστιο αποτέλεσμα. Οι φετινές γιορτές θα είναι πολύ δύσκολες πόσο μάλλον για αυτά τα παιδιά. Οπότε βοηθήστε τα να περάσουν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα με μια απλή πράξη!

Σύνταξη κειμένου: Δημήτριος Λούσκος, Νικολέτα-Δήμητρα Μπαδήμα, Μαρία-Χριστίνα Τσιλιγγίρη, Μαρία Σφυρόερα (ΣΤ2)

Α

Φέτος το σχολείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα Make a Wish’’ (Κάνε μια Ευχή)  πραγματοποιώντας τις ευχές παιδιών από 3 έως 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες .

Μια προσφορά 2 ευρώ από κάθε μαθητή μπορεί να δώσει χαρά , αισιοδοξία και ελπίδα σε αυτά τα παιδιά, καθώς επίσης και ένα αστέρι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου μας . Πάνω σε κάθε αστέρι οι μαθητές μπορούν να γράψουν μια ευχή που θα σταλεί στα παιδιά που δίνουν μάχη για την ζωή τους . 

Ας γεμίσουμε φέτος το δέντρο του σχολείου με αστέρια ελπίδας !

Σύνταξη κειμένου: Αγαδάκος Κωνσταντίνος, Λιλλής Χάρης (Στ1)