Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Αίτηση εγγραφής στο ολοήμερο για το σχολικό έτος 2020-21

Αγαπητοί γονείς,
Μετά από ερωτήματα πολλών γονέων σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο Φ.7/ΦΜ/73996/Δ1/15-6-20  οι προϋποθέσεις για την εγγραφή των μαθητών/ τριών  στο  Ολοήμερο Πρόγραμμα  είναι οι παρακάτω:
Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα εγγράφονται:
 α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.
β) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Το Πρόγραμμα του Ολοήμερου αρχίζει στις 13:15 και διαρκεί έως τις 16:00. Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15:00).
Όσοι ενδιαφέρεστε να καταθέσετε την αίτηση εγγραφής των παιδιών στο ολοήμερο πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2020-21 μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση εδώ και να την αποστείλετε συνοδευόμενη από τα ανάλογα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά στο μέηλ mail@dim-n-pentel.att.sch.gr, είτε σε κλειστό φάκελο, τον οποίο τα παιδιά σας πρέπει να παραδώσουν στη Διευθύντρια κα Μπαραμπούτη ή στις Υποδιευθύντριες κα Βαλλιανάτου ή κα Μπερίτση το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 22/6/2020.
Από τη Διεύθυνση