Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Εγγραφές στην Α' Δημοτικού (2018-19)

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 2 Μαΐου  2018 έως και την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018. Τη σχολική χρονιά 2018-19 στην Α τάξη θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2012 έως 31-12-2012.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται αποκλειστικά από τους γονείς ή κηδεμόνες των παιδιών στο γραφείο της Διεύθυνσης του σχολείου καθημερινά από τις 9:00 έως τις 10:30 π.μ.
Απαιτούμενα Δικαιολογητικά
  • Υπεύθυνη δήλωση - αίτηση εγγραφής, στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία του παιδιού
  • Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  • Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας του μαθητή/τριας (μισθωτήριο συμβόλαιο ενοικίασης που έχει κατατεθεί στην εφορία ή την 1η σελίδα του εκκαθαριστικού της εφορίας, όπου φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας)
  • Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ), το οποίο συμπληρώνεται από τον παιδίατρο και κατατίθεται στο σχολείο μέχρι 15/9/2018
  • Βεβαίωση Φοίτησης στο Νηπιαγωγείο
Όσοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο πρόγραμμα οφείλουν να συμπληρώσουν την Αίτηση Εγγραφής στο ολοήμερο. Προϋπόθεση εγγραφής στο ολοήμερο αποτελεί η εργασία και των δύο γονέων και η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης από το φορέα εργασίας τους.
Δείτε το χάρτη των ορίων του Δ. Σ. Νέας Πεντέλης
Από τη Διεύθυνση του σχολείου