Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Ενημέρωση Γονέων


Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε για τα εξής:
Α.  Η γιορτή της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας την Παρασκευή,  23/3/2018 από τις 10:00 έως τις 11:30, οπότε  και όλα τα παιδιά θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους. Το Ολοήμερο δεν  θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή. Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης θα παρουσιάσουν τη γιορτή στους γονείς τους το απόγευμα της Τετάρτης, 21/3/2018 στις 18:00.
Β. Την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 ο σημαιοφόρος με τους παραστάτες και τον υπεύθυνο κατάθεσης στεφάνου πρέπει να βρίσκονται στο Σχολείο στις 9:45 για να μεταβούν στην εκκλησία συνοδεία δασκάλου. Οι υπόλοιποι μαθητές των  Στ΄ και Ε΄ τάξεων που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 10:30. Θα αποχωρήσουν μετά το τέλος της παρέλασης με ευθύνη των γονέων τους, οι οποίοι και θα τους παραλάβουν μέσα από το προαύλιο του σχολείου. Πριν αποχωρήσουν, οι μαθητές οφείλουν να παραδώσουν τις κονκάρδες τους στη γυμνάστρια.
Ενδυμασία Παρέλασης
Τα κορίτσια θα φορούν λευκό πουκάμισο - μπλε φούστα- μπλε μαντίλι για το λαιμό – άσπρο καλσόν – μαύρα παπούτσια (όχι αθλητικά)
Τα αγόρια θα φορούν λευκό πουκάμισο ή μακρυμάνικο μπλουζάκι τύπου polo –μπλε παντελόνι- μαύρα παπούτσια (όχι αθλητικά).
Ο/Η σημαιοφόρος, οι παραστάτες και οι διμοιρίτες των τμημάτων θα φορούν λευκά γάντια.
Γ. Λίγες ημέρες πριν από την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα όλο το σχολείο θα εκκλησιαστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και όσοι μαθητές επιθυμούν, μπορούν να κοινωνήσουν. Συγκεκριμένα, οι τάξεις Α, Β και Γ θα εκκλησιαστούν την Πέμπτη,  29/3/2018 ενώ οι τάξεις Δ, Ε και Στ θα εκκλησιαστούν την Παρασκευή 30/3/2018.
Δ. Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για τις διακοπές του Πάσχα από 31/3/2018 έως και 15/4/2018.
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.