Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωση για το ολοήμερο πρόγραμμα



Αγαπητοί γονείς,
Το ολοήμερο σχολείο θα λειτουργήσει από αύριο Τετάρτη 13/9/2016  έως τις 3μ.μ., μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, για τους μαθητές που έχουν υποβάλλει αίτηση και είναι τακτοποιημένοι σχετικά με τις βεβαιώσεις εργασίας των γονέων τους.
Το πρόγραμμα του ολοημέρου είναι:
13:15 – 14:00: 1η ώρα - Σίτιση /Χαλάρωση
14:00 – 14:15: Διάλειμμα
14:15 – 15:00: 2η ώρα
15:00 – 15:15 Διάλειμμα
15:15 – 16:00: 3η ώρα
Για τη σίτιση οι γονείς δίνουν στα παιδιά μπολάκι με το μεσημεριανό τους φαγητό το οποίο οι μαθητές παραδίδουν το πρωί στον υπεύθυνο του κυλικείου, κ. Λαμπρινό Τάσο. Ο κ. Λαμπρινός αναλαμβάνει με μικρή οικονομική επιβάρυνση (πληροφορίες στον ίδιο ή στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων κ. Παπακωνσταντίνου Μαίρη) να ζεστάνει το φαγητό των παιδιών και να στρώσει τα τραπέζια για τη σίτιση.
Για την εύρυθμη λειτουργία του ολοήμερου προγράμματος του σχολείου, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
1.      Η ώρα αποχώρησης ανάλογα με αυτό που έχετε δηλώσει στις αιτήσεις σας είναι είτε 15:00 είτε 16:00. Δεν προβλέπεται αποχώρηση ενδιάμεσα. Σας παρακαλούμε να παραλαμβάνετε τα παιδιά σας στην ώρα σας προκειμένου να μην δημιουργούνται εντάσεις και ανησυχία στους μικρούς μαθητές.
2.      Κατά την ώρα σίτισης 13:20 – 14:00 είναι ευκαιρία οι μαθητές να αποκτούν καλές συνήθειες και να μοιράζονται στιγμές σχολικής ζωής με τους συμμαθητές τους. Γι’αυτό σας παρακαλούμε:

  • Να βάζετε στα παιδιά σας κάτι να τρώνε, ακόμη και αν αυτό δεν είναι κανονικό φαγητό, αλλά είναι σάντουιτς, ένα γιαουρτάκι, μια κρέμα ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε.   
  • Το φαγητό του ολοήμερου πρέπει να τοποθετείται σε ειδικό τσαντάκι για να μην το μπερδεύουν οι μαθητές με το δεκατιανό τους. 
  •  Το τσαντάκι πρέπει να περιέχει επίσης χαρτοπετσέτα και κουτάλι ή πιρούνι.  
  •  Να μας στείλετε ένα σουπλά φαγητού (πλαστικό, όχι πάνινο για να μπορεί να καθαρίζεται), το οποίο θα μείνει στο σχολείο. 
  • Να γράψετε το όνομα του παιδιού πάνω στα σκεύη φαγητού. 
  • Να αναζητάτε τα ξεχασμένα σκεύη την επομένη ημέρα το πρωί.
 Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
Η Διευθύντρια