Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Εγκύκλιος Λήξης 
Αγαπητοί  γονείς και κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε  για τα παρακάτω:

  •   Η γιορτή λήξης του σχολείου μας με θέμα «Της Θάλασσας και του Καλοκαιριού», στην οποία είστε  προσκεκλημένοι,  θα γίνει την Τετάρτη 14/6/2017 στις 7:30 το απόγευμα. Την ημέρα εκείνη το πρωινό πρόγραμμα του σχολείου δεν θα γίνει. Η ώρα προσέλευσης στη γιορτή είναι από τις 7:10 μ.μ. έως τις 7:25 μ.μ. Μόλις οι μαθητές φθάνουν στο σχολείο, θα κάθονται απευθείας στις θέσεις τους, όπου θα τους περιμένουν οι υπεύθυνοι δάσκαλοι των τάξεων. Δεν θα κυκλοφορούν στην αυλή.
  • Οι βαθμολογίες του Γ’ τριμήνου καθώς επίσης και οι τίτλοι προόδου και  σπουδών όλων των  μαθητών θα δοθούν την Πέμπτη, 15/6/2017 από τις 8:15 π.μ. έως τις 12:00 το μεσημέρι. Σε περίπτωση κωλύματος, σας πληροφορούμε ότι το σχολείο θα είναι ανοικτό μέχρι τις 21/6/2017 (ώρες επικοινωνίας με γονείς 9:00 - 11:00)  
  •   Όσοι ενδιαφέρεστε να εγγράψετε τα παιδιά σας στο ολοήμερο πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2017-18 και δεν το έχετε ήδη κάνει, παρακαλείσθε να καταθέσετε τις αιτήσεις σας και τις βεβαιώσεις εργασίας σας το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 12/6/2017.
  • Υπάρχουν αρκετά ρούχα των παιδιών σας ξεχασμένα στις κρεμάστρες του σχολείου. Σας παρακαλούμε να τα αναζητήσετε καθώς στις 16/6/2017 θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Εκ  μέρους όλου του Συλλόγου Διδασκόντων, σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε ένα ξέγνοιαστο, χαρούμενο και ξεκούραστο καλοκαίρι.
Η Διευθύντρια,                                                                          Η Υποδιευθύντρια
Μπαραμπούτη Μελπομένη                                                       Μπερίτση Δέσποινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.