Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου



Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για τη λειτουργία του σχολείου μας κατά το μήνα Νοέμβριο:

  • Παρασκευή 13/11/2015 και Δευτέρα 16/11/2015: Οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄ και Γ΄  τάξεων θα παρακολουθήσουν τη γιορτή του Πολυτεχνείου που οργανώνουν οι μαθητές της Δ΄ τάξης εντός του σχολικού τους ωραρίου. Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.

  • Τρίτη 17 Νοεμβρίου: Οι μαθητές των Ε΄ και  ΣΤ΄ τάξεων και όσοι γονείς επιθυμούν θα παρακολουθήσουν τη γιορτή του Πολυτεχνείου.  Ώρα προσέλευσης: 8:10 π.μ  Ώρα αποχώρησης: 10:00 π.μ. Το σχολείο, πρωινό και ολοήμερο, δε θα λειτουργήσει.

  • Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου το σχολείο δε θα λειτουργήσει επειδή την ημέρα εκείνη, έχει δοθεί άδεια στους εκπαιδευτικούς προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του τοπικού συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ».
  • Από 9/11/2015 και λόγω έκτακτης μακροχρόνιας απουσίας της εκπαιδευτικού κ. Τσαπαρή το ολοήμερο σχολείο θα λειτουργεί μόνο μέχρι τις 15:30 και μόνο τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Γίνονται προσπάθειες κάλυψης του συγκεκριμένου κενού και πλήρους λειτουργίας του ολοήμερου προγράμματος. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Για το Σύλλογο Διδασκόντων
Η Δ/ντρια
 Μελπομένη Μπαραμπούτη