Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου



Τη γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα παρουσιάσουν οι μαθητές/τριες της Ε’  τάξης με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών κ. Παπαθεοδωράκου Ελένης και κ. Νιάκα Αντωνίου. Στη χορωδία θα είναι οι μαθητές της Στ’  τάξης με μαέστρο την εκπαιδευτικό κ. Σίμου Ευτυχία.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Λόγω στενότητας χώρου οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄ και Γ΄ θα παρακολουθήσουν τη γιορτή την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου εντός του σχολικού προγράμματος.
Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει κανονικά.

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Οι μαθητές των  Δ’ και Στ’ τάξεων και όσοι γονείς επιθυμούν θα παρακολουθήσουν τη γιορτή το πρωί της Δευτέρας 27 Οκτωβρίου 2014.
Ώρα προσέλευσης: 9 π.μ.  Ώρα αποχώρησης: 10:15 π.μ
Δεν θα γίνουν μαθήματα και το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014
Παρουσία του σημαιοφόρου και των παραστατών στη δοξολογία, κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Ηρώων και παρέλαση των μαθητών της Ε’ και της Στ’ τάξης .

Ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και οι υπεύθυνοι για την κατάθεση στεφάνου μαθητές θα βρίσκονται στο σχολείο στις 9:30 το πρωί όπου θα συναντήσουν τη συνοδό τους στην εκκλησία κ. Καββαδία Ευτυχία. Οι υπόλοιποι μαθητές της Ε και Στ τάξης που θα παρελάσουν θα βρίσκονται στο σχολείο στις 10:15 το πρωί, όπου θα συναντήσουν τις συνοδούς τους κ. Κοντομηνά Αρετή και κ. Σίμου Ευτυχία.
Μετά το τέλος της παρέλασης του σχολείου μας, οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης, για να παραλάβουν τα παιδιά τους.

      Ενδυμασία παρέλασης:
Τα κορίτσια θα φορούν άσπρη μπλούζα  (φούτερ)- μπλε φούστα- μπλε μαντίλι για το λαιμό – άσπρο καλσόν –μαύρα παπούτσια (όχι αθλητικά)
Τα αγόρια θα φορούν άσπρη μπλούζα (φούτερ) –μπλε παντελόνι- μαύρα παπούτσια (όχι αθλητικά).
Ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και οι διμοιρίτες των τμημάτων θα φορούν λευκά γάντια.