Τρίτη 14 Μαΐου 2013


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Νέα Πεντέλη, 13 Μαΐου 2013

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

       Με τη σημερινή ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  για το πρόγραμμα του σχολείου όπως διαμορφώνεται από σήμερα 14-05-2013   μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους  15-06-2013.

  •  Την Πέμπτη 16-05 στα πλαίσια του προγράμματος  « Εκπαιδεύοντας Θεατές» θα επισκεφτεί το σχολείο μας η υπεύθυνη πολιτιστικών προγραμμάτων της Β΄ Αθήνας  κ.  Κουνέλη  Ευαγγελία με τον κριτικό κινηματογράφου κ. Αλέξανδρο- Ρωμανό Λιζάρδο και σε συνεργασία με τους μαθητές  θα επιλεγεί η κατάλληλη ταινία  για να προβληθεί στο σχολείο.
  • Η  ημερήσια εκδρομή μας θα πραγματοποιηθεί   την Πέμπτη 23-05 στην κατασκήνωση «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στον Κάλαμο Αττικής. Στη συγκεκριμένη εκδρομή θα λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές  και θα συνοδεύονται από όλους του εκπαιδευτικούς  του σχολείου και το διευθυντή,  (προβλεπόμενο κόστος  10 ευρώ ανά μαθητή. Στην τιμή περιλαμβάνεται: μεταφορά, πλήρης χρήση όλων των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου, παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων). Η αναχώρηση έχει οριστεί στις 8:30΄και η επιστροφή στις 17:00΄. Τα παιδιά  θα έχουν το δικό τους φαγητό. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στην κατασκήνωση λειτουργεί κυλικείο. Το σχολείο έχει φροντίσει να παρθούν όλα τα δέοντα μέτρα για την ασφάλεια                                                                                               των μαθητών  και επιπροσθέτως σας ενημερώνουμε ότι η  κατασκήνωση διαθέτει    ιατρείο με νοσηλεύτρια.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
  • Την Τετάρτη  05  Ιουνίου    το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω της συμμετοχής των  εκπαιδευτικών  στη γενική συνέλευση του συλλόγου  « Ο Περικλής»
  • Η γιορτή που θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη του σχολικού έτους θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 20:30΄ στον προαύλιο χώρο  του σχολείου με θέμα: «Μάννα Γη». Στη γιορτή θα συμμετέχουν όλοι οι μαθητές του σχολείου, με  δρώμενα,   ή  μουσικές δραστηριότητες.
  • Την Πέμπτη 13 Ιουνίου θα γίνουν αθλητικές δραστηριότητες  από τους μαθητές του σχολείου.
  • Οι τίτλοι θα δοθούν την Παρασκευή  15 Ιουνίου
  • Για τις εγγραφές στην   Α΄ τάξη θα γίνει άλλη ανακοίνωση

                                                                     Ο Διευθυντής                                     


                                                               Κοσμάς Σ. Παπαδιάς