Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Γιορτή 3 Ιεραρχών

Τη Δευτέρα 30/1/2017, γιορτή των 3 Ιεραρχών, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας θα εκκλησιαστούν στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής της ενορίας μας. Η προσέλευση στο σχολείο θα γίνει στις 8:10 και η αποχώρηση όλων των μαθητών (και εκείνων που φοιτούν στο ολοήμερο) θα γίνει με ευθύνη των γονέων τους στις 10:00 το πρωί.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Βασιλόπιτες 2017

Το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας τηρήθηκε και φέτος στο σχολείο μας. Την όλη διαδικασία επιμελήθηκε με τέλεια οργάνωση το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις μητέρες των μαθητών που με μεγάλη χαρά ανέλαβαν να παρασκευάσουν σπιτικές βασιλόπιτες για τα 16 τμήματα του σχολείου και μία για το Σύλλογο διδασκόντων. Αξίζει να αναφέρουμε τα πολύ ποιοτικά δώρα για τους τυχερούς που ήταν διπλές προσκλήσεις σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις. 
Με τις καλύτερες ευχές μας! Και του χρόνου!!!


Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Φωτοκύκλωση

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον θεατρικό δρώμενο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δ και Ε τάξεων την Πέμπτη 12/1/2017. Το θεατρικό είχε θέμα την ανακύκλωση λαμπτήρων και μικροσκευών, εντάσσεται στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην  αειφορία και παρουσιάστηκε δωρεάν στο σχολείο μας από την εταιρεία "Φωτοκύκλωση", την οποία και ευχαριστούμε για την προσφορά της.



Έπαινος και ευχαριστίες από το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ

Επειδή το Χαμόγελο του Παιδιού "δεν έχει μεγάλους ευεργέτες", η δική μας μικρή ενίσχυση είναι για τα παιδιά που φροντίζει ιδιαίτερα σημαντική, όπως μας γράφει ο πρόεδρος του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ, κος Γιαννόπουλος...


Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Λειτουργία σχολείου αύριο Τετάρτη, 11/01/2017

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό με απόφαση του Δημάρχου και αύριο Τετάρτη, 11/01/2017, εξαιτίας του παγετού που κάνει την πρόσβαση αλλά και τον προαυλισμό στο σχολείο επικίνδυνα για ατυχήματα.
Η Δ/ντρια

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Κλειστό σχολείο λόγω καιρικών φαινομένων

Αγαπητοί γονείς,
μετά από τηλεφωνική συνομιλία και σε συνεννόηση με το Δήμαρχο Πεντέλης κ. Στεργίου - Καψάλη Δημήτριο, σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας αύριο, 10/1/2017 θα παραμείνει κλειστό λόγω χιονόπτωσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Η Δ/ντρια