Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Αλλαγή στο πρόγραμμα εγγραφών στην Α' Δημοτικού

Ενημερώνουμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στην Α' Δημοτικού ότι  η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 19/6/2015 από τις 8:30' έως τις 9:30' το πρωί. Κατόπιν θα γίνει συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων για την επιλογή του Υπ/ντή στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας!

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Μια τρελή περιπέτεια στο δάσος

Ομαδική δουλειά των μαθητών του Γ1 που με τη δημιουργική φαντασία τους και την ομαδικότητά τους "έγραψαν" ένα υπέροχο παραμύθι στο μάθημα της φιλαναγνωσίας.
Τίτλος του παραμυθιού τους " Μια τρελή περιπέτεια στο δάσος".
Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς συγγραφείς του σχολείου μας!

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Εγκύκλιος λήξης σχολικού έτους



Αγαπητοί γονείς,


Τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015, τελευταία ημέρα του σχολικού έτους, σας περιμένουμε από τις 8:30΄ έως τις 10:00΄ π.μ. για να σας δώσουμε τους τίτλους σπουδών και τη βαθμολογία του Γ’ τριμήνου των παιδιών σας.
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται
Καλό καλοκαίρι!

Εκδήλωση Αγγλικών Α & Β τάξεις



Η εκδήλωση των Αγγλικών για την Α και Β Δημοτικού, που είχε αναβληθεί, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 12/6/2015 στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Πρόσκληση σε εκδήλωση της Β΄τάξης


Έκθεση Κεραμικής



Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση κεραμικής έγινε την Τρίτη 2/6/2015 στις κερκίδες του προαύλιου του σχολείου μας. Έργα των μαθητών και των μαθητριών μας, φτιαγμένα από πηλό και ψημένα σε επαγγελματικό φούρνο αγγειοπλάστη, εκτέθηκαν από τις  12 έως τις 2:30 το μεσημέρι . Προσωπεία, βαρκούλες, σπιτάκια, σκεύη, ζωάκια, κάστρα  ήταν μερικές από τις ιδέες που υλοποίησαν τα παιδιά κατά την ώρα του μαθήματος των εικαστικών.
Συγχαρητήρια στους μικρούς μας καλλιτέχνες και στην δασκάλα των εικαστικών κ. Δήμητρα Λαμπρέτσα, η οποία τους καθοδήγησε και τους ενέπνευσε!