Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς ,

Όπως σας αναφέρουμε και στην ανακοίνωση που μοιράσαμε στις  13   Μαΐου, το σχολείο είχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στην ημερήσια εκδρομή, έτσι ώστε να είναι μια ημέρα χαράς και ξεκούρασης.
Ο διευθυντής του σχολείου επισκέφτηκε την κατασκήνωση για να δει τους χώρους, ενημέρωσε εγγράφως την τροχαία για τον έλεγχο των λεωφορείων, υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό με το πρακτορείο σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας συμπεριλαμβανομένης και της υπ αρ.  ΣΤ/3133/1977 που Υπ. Συγκοινωνιών και  ενημέρωσε τη Δ/νση Αθμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας καθώς και το σχολικό Σύμβουλο της 24ης Εκπ. Περιφέρειας.
Το πρακτορείο που επιλέξαμε για τη μετακίνηση  είναι το ίδιο με το οποίο συνεργαζόμαστε όλη τη σχολική χρονιά και δεν υπήρξε  ποτέ κανένα πρόβλημα. Όπως μας διαβεβαίωσαν, τα ίδια λεωφορεία μεταφέρουν κάθε ημέρα μαθητές και είχαν υποστεί τον ίδιο έλεγχο πριν από δύο ημέρες και βρέθηκαν κατάλληλα. Ωστόσο το πρακτορείο θα έχει τις συνέπειες που προβλέπονται και κατά τη γνώμη μας η σημαντικότερη είναι η διακοπή κάθε συνεργασίας στο μέλλον.
Για το σύλλογο διδασκόντων εκείνο που  έχει σημασία είναι  ότι η εκδρομή, παρά τη πρωινή αναστάτωση, εξελίχθηκε ομαλά, τα παιδιά  πέρασαν καλά, παρατείναμε την παραμονή κατά μισή ώρα και επιστρέψαμε στο σχολείο χωρίς κανένα πρόβλημα.
Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την  κατανόηση που έδειξαν  αλλά και  τους λίγους  που δυσανασχέτησαν τους κατανοούμε και είμαστε στη διάθεσή τους  οποιαδήποτε εξήγηση.



Ο διευθυντής